Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Βελτίωση του καιρού

Ενημερωθείτε στο site: www.stairway.gr

Η θερμοκρασία μέρα με τη μέρα αυξάνεται και θα φτάσει το μεσημέρι τους 22 βαθμούς σε πολλές περιοχές. Ο καιρός επανέρχεται σε ηλιόλουστο φθινοπωρινό σκηνικό, με τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά και κάποιες συννεφιές.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι ηλιόλουστες μέρες με πολύ καλή θερμική άνεση, αλλά το βράδυ και νωρίς το πρωί θα χρειάζεται μπουφάν.

Χάρτης επιφανειακής θερμοκρασίας την Πέμπτη το πρωί


Οι άνεμοι μέτριοι και τοπικά στα πελάγη ισχυροί, κυρίως βόρειων διευθύνσεων, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας στα δυτικά θα στραφούν σε νότιους και ο καιρός θα γλυκάνει.

Πιθανότητα βροχής θα έχουμε στα νησιά του Ιονίου από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπάρχει πιθανότητα για τοπικές μπόρες στο Ιόνιο, στη δυτική και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Από την Κυριακή αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Χάρτης βροχής για το πρωί της Κυριακής



Από τη Δευτέρα το απόγευμα όμως θα επηρεάσουν τα κεντρικά και τα νότια ασθενείς βροχές κατά τόπους. Γρήγορα όμως, από την Τετάρτη και από τα δυτικά θα βελτιωθεί ο καιρός. Την Τρίτη η θερμοκρασία θα πέσει λίγο ακόμα και θα φτάνει τους 17-18 βαθμούς το μεσημέρι.

Χάρτης βροχής για την Τρίτη το πρωί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου