Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Βροχές Παρασκευή και Σάββατο. Με κρύο η Πρωτοχρονιά !

Το site μας: 
stairway.gr

Αλλαγή του καιρού θα έχουμε από απόψε το βράδυ 29/12, με βροχές κυρίως στα δυτικά, νότια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές δε θα έχουμε πολλές βροχές, όμως ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και "μουντός".

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν, αρχικά από νότιες διευθύνσεις και μετά από το Σάββατο το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις 6-8 μποφόρ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο Παρασκευή και Σάββατο και θα φτάσει έως 15-16 βαθμούς, αλλά από το Σάββατο το βράδυ θα σημείωσει πτώση και την Πρωτοχρονιά δε θα ξεπερνά τους 11-12 βαθμούς.

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν την Παρασκευή και θα ενισχυθούν το Σάββατο ειδικά μετά το μεσημέρι, έως να σταματήσουν από αργά το βράδυ του Σαββάτου, που είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ίσως αποτελέσει εμπόδιο στις μετακινήσεις.

Η Πρωτοχρονιά όμως αν εξαιρέσουμε τη νότια Εύβοια και την Κρήτη, θα χαρακτηρίζεται από καλό καιρό με λίγα σύννεφα και ήλιο, αλλά αρκετό κρύο.

Μέχρι την Πέμπτη 5/1/2012 ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με κρύο τη νύχτα, παγετό σε κάποιες ηπειρωτικές περιοχές και άνοδο της θερμοκρασίας το μεσημέρι έως τους 15 περίπου βαθμούς.

Από την Πέμπτη όμως φαίνεται να έρχονται βροχές και κρύα. Θα ενημερωθείτε τις επόμενες μέρες σχετικά με τη νέα αλλαγή του καιρού πριν τα Θεοφάνεια.

Παρακολουθήστε τη μετεωπορεία σύμφωνα με το αριθμητικό μοντέλο SKIRON του Πανεπιστημίου Αθηνών: http://forecast.uoa.gr/LINKS/SKIRON/skiron.php?field=zoomrain&lan=en

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου